fbpx

Tarina

Story sai alkunsa Vanhasta Kauppahallista. Syntyi eurooppalainen, mutkattomaan nautiskeluun nojaava ravintolakokemus. Teemat pyörivät aamiaisen, lounaan, kahvittelun ja viinittelyn ympärillä mutta jokainen päättää itse miten Storya käyttää. Vuodenaikojen mukana elävät raaka-aineet, tuoreus, käsityö ja sukupolvilta toisille jatkuva perinne ohjaavat herkullisiin makuihin ja konstailettomaan kokemukseen.

Storyn ruoka pohjaa rehelliseen husmanskostiin, perinteisen kotiruoan kaupunkilaisserkkuun. Aidot maut syntyy käsityönä ja ensiluokkainen ruoka hakee inspiraationsa ympäri maailmaa.

Huolella valittuja raaka-aineita arvostetaan ja ne käytetään niin, ettei hävikkiä pääse syntymään. Klassikko annokset pystyvät mutta muuten valikoimamme päivittyy jatkuvasti. Tuomme kaikkien ulottuville huippuravintoloiden tekniikat raaka-aineiden huolellisesta vaalimisesta käsityönä valmistuviin annoksiin. 


Huippukondiittori ja ravintoloitsija Markus Hurskainen johtaa Storyn keittiötä ja loihtii ystäviemme iloksi uusia reseptejä ja annoksia. Markus Hurskainen tunnetaan myös Koko Suomi Leipoo -ohjelman tuomarina ja hänellä on pitkä tausta leipomopuolelta Patisserie Teemu & Markus ajoilta. Markuksen reseptejä voit Storyn lisäksi löytää hänen reseptikirjoistaan: Makeeta ja Teemun ja Markuksen leipäkirja.

Markuksen lisäksi Storyn yrittäjinä toimivat Anders Westerholm ja Matti Sarkkinen.