fbpx

Story ja CoolHead Brew jatkavat yhteistyötä Viikissä! Uusi, laajempi menu 6.10 alkaen

Kesällä alkanut yhteistyö CoolHead Brew:n ja Storyn välillä Viikissä saa jatkoa ja hapanjuuripizzan rinnalle nousee Storyn keittiön alkupaloja, grillattuja leipiä ja jälkiruokia, joiden raaka-aineina on käytetty oluen valmistuksen sivutuotteita ja raaka-aineita. Erinomaisen vastaanoton saanut CoolHead Brew x Story Kitchen todistaa keskustan palveluiden laajentumisilmiön olleen tervetullut Viikkiin.

CoolHeadin perustaja Cleber Goncalves (vas.) ja Storyn yrittäjä Markus Hurskainen (oik.) ovat yhtä mieltä siitä, että hapanjuuripizza ja hapanolut ovat luotuja toisilleen. Kuva: Joonas Ojala
CoolHeadin perustaja Cleber Goncalves (vas.) ja Storyn yrittäjä Markus Hurskainen (oik.) ovat yhtä mieltä siitä, että hapanjuuripizza ja hapanolut ovat luotuja toisilleen. Kuva: Joonas Ojala

“Olemme todella innoissamme jatkaessamme yhteistyötä CoolHeadin kanssa! Sain inspiraation hyödyntää uudessa menussa maltaita ja mäskiä, joita käytetään CoolHeadilla oluen valmistamiseen. Hapanjuuripizzan lisäksi luvassa on mm. ceviche Espoossa kasvatetusta osterivinokkaasta ja olutmaltaasta makunsa saava suussasulava suklaakakku!”, kertoo Storyn yrittäjä Markus Hurskainen.

CoolHead avasi taproomin Viikissä toukokuussa 2021 ja kesäkuussa mukaan hyppäsi Storyn keittiö. Pop up -kesäkeittiönä alkanut yhteistyö saa nyt jatkoa, sillä hapanoluen ja hapanjuuripizzan yhdistelmä on ihastuttanut asiakkaita läpi kesän. Toimijoita myös yhdistää halu luoda kaupunkilaisille kiinnostavia makuelämyksiä sekä sesonkien kunnioittaminen.

”Meitä on aina viehättänyt Storyssa se, että he tekevät tuotteensa alusta alkaen laadukkaista raaka-aineista erinomaisella asiantuntemuksella ja osaamisella. Nyt yhteistyömme syvenee, kun ruuan valmistuksessa päästään käyttämään sekä oluitamme, että niiden raaka-aineita ja sivutuotteita. Luonnollisesti menu on myös rakennettu siten, että ruuat on helppo parittaa valmistamiemme oluttyylien kanssa – esimerkiksi juustot toimivat mainiosti hapanoluidemme rinnalla. Asiakkailtamme on tullut pelkkää rakkautta kesän ruokatarjonnasta ja onkin mahtavaa, että pääsemme tarjoamaan tätä heille myös jatkossa!”, kertoo CoolHeadin perustaja Cleber Goncalves.

Menusta löytyy Storyn hapanjuuripizzojen lisäksi hapanolueen kanssa yhteen sopivia alkupaloja, raikkaampia annoksia sekö jälkiruokia. Kuva: Joonas Ojala
Menusta löytyy Storyn hapanjuuripizzojen lisäksi hapanolueen kanssa yhteen sopivia alkupaloja, raikkaampia annoksia sekö jälkiruokia. Kuva: Joonas Ojala

CoolHead x Story Kitchen avaa uudistuneella menulla Viikissä, osoitteessa Koetilantie 1 (Gardenian päärakennus) keskiviikkona 6.10. Ruokia saa tilattua myös kotiin Foodoran kautta. Taproom on avoinna viikon jokaisena päivänä ja keittiö keskiviikosta sunnuntaihin.

Jaa artikkeli
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter