fbpx

Viikki: CoolHead x Story Kitchen

Storyn pizzakeittiö CoolHead Brew:n terassi&taproomilla Viikin Gardeniassa palvelee vuoden ympäri.

Viikin terassilla ja taproomilla on tarjolla nyt Storyn hapanjuuripizzan lisäksi uusia alkupaloja, pizzadogeja, Storyn omia jäätelöitä sekä jälkiruokia.

Aukioloajat

Maanantai 14-22 (keittiö suljettu)
Tiistai 14-22 (keittiö suljettu)
Keskiviikko 14-23 (keittiö 16-20)
Torstai 14-23 (keittiö 16-20)
Perjantai 14-01 (keittiö 16-21)
Lauantai 12-01 (keittiö 12-21)
Sunnuntai 12-22 (keittiö 12-19)

Storyn keittiö on avoinna CoolHead Brewn taproomin yhteydessä keskiviikosta sunnuntaihin! Terassi ja taproom palvelee Viikissä entisessä Gardenian päärakennuksessa ylläolevien aukioloaikojen mukaisesti. Lue lisää yhteistyöstä täältä.

Löydät meidät myös Foodorasta ja pian myös Woltista.

Yksityistilaisuus 25.11. klo 17-21.

Yhteystiedot

Koetilantie 1 (Gardenian päärakennus)
00790 Helsinki

+358 44 4916869

Tutustu ravintolaan

SOURDOUGH PIZZA

Leivomme taikinan juureen Krannin tilan luomu 00 jauhoista jota kohotamme 48h. Tomaattikastikkeen valmistaa Storyn reseptillä. Jävla Sås Bolag kotimaisista hävikki tomaateista.

Pizzoja ei ole saatavilla laktoosittomana.

Margarita (SG) 15,00 

Stracchino juustoa, fior di latte mozzarellaa, pecorinojuustoa, basilikaa ja neitsytoliiviöljyä

Stracchino cheese, fior di latte mozzarella, pecorino cheese, basil and extra virgin olive oil

Hawaii (SG) 16,50 

Tiituspohjan palvaamon saunapalvia, tuoretta ananasta, Peltolan blue-juustoa ja tuoretta oreganoa

Smoked ham, fresh pineapple, blue cheese, fresh oregano

Spicy (SG) 17,00 

Feri’s Sausage of Doom tuoremakkaraa, sopressata salamia, fior di latte mozzarellaa, pikkelöityjä jalopenoja

Spicy habanero sausage, soppressata salami, fior di latte mozzarella, pickled jalapenos

HEL Mushrooms  (P,SG) 17,00 

Paahdettuja tryffelimarinoituja osterivinokkaita Espoosta, hasselpähkinää, marinoitua shalottisipulia, fior di latte mozzarellaa, pecorino juustoa, basilikaa

Roasted truffle marinated oyster mushrooms, hazelnuts, marinated shallot onion, fior di latte mozzarella, pecorino cheese and basil

Vegan (VEG,SG) 16,00

Chimichurri marinoitua munakoisoa, pikkelöityjä vihreitä tomaatteja, sitruuna-aiolia, suolakaramellisoituja auringonkukansiemeniä, tuoretta oreganoa ja basilikaa

Chimichurri marinated aubergine, pickled green tomatoes, lemon aioli, salt caramelized sunflower seeds, fresh oregano and basil

SESONKI: Hirvi (SG) 17,00

Feri’s hirvituoremakkaraa, savustettua sipulia ja smetanaa, fior di latte mozzarellaa ja HDCO:n ruisviskiä

Feri’s elk sausage, smoked onions and sour cream, fior di latte mozzarella and locally distilled rye whiskey

 

PIZZA DOGS

 

SPICY DOG

9,90

Feri’s sausage of doom -tuoremakkaraa, pikkelöityjä jalapenoja, sitruuna-aiolia ja Nordkraut kimchi-hapankaalia

Spicy habanero sausage, pickled jalapenos, lemon aioli and kimchi sauerkraut

KRAUT DOG

9,90

Feri’s yrtti-tuoremakkaraa, Nordkraut-hapankaalia, paahdettua sipulia ja ryynidijonmajoneesia

Fresh herbal sausage, sauerkraut, roasted onion and dijon mayonnaise

L=laktoositon, VL=vähälaktoosinen, M=maidoton, G=gluteeniton, SG=saa gluteenittomana, SV=saa vegaanisena, P=sisältää pähkinää, Gluteeniton pizza ei ole leivottu juureen

FRESH & CRISPY

Jos mielesi tekee jotain vähän raikkaampaa, on oikea valinta meidän cevichet! Vegaanisen Shroom cevichen osterivinokkaat on HELsieni kasvattanut Espoossa.

Lohiceviche (L) 11,90

Lohiceviche, pikkelöityjä jalapenoja ja Coolheadin mallasnäkkäriä

Salmon ceviche, pickled jalapeños and house made malt cracker

 

Shroom ceviche (Veg) 11,90

Paahdettu osterivinokasceviche, pikkelöityjä jalapenoja ja Coolheadin mallasnäkkäriä 

King oyster mushroom ceviche, pickled jalapeños and house made malt cracker

TO SHARE

Koska elämä on parempaa jaettuna! Reubenin tattiseitan tulee meille Virna Foodsilta Karkkilasta ja leikkeleet tulevat meille Bravo Gourtilta Helsingistä. Laatu on meille kaikki kaikessa, joten suosimme pieniä laatutietoisia tuottajia.

Inspiroiduimme hyödyntämään menussa CoolHeadin käyttämää mallasta ja leivoimme siitä siemennäkkäriä, jota löytyy leikkele- ja juustolajitelmien kyljestä.

Vegan reuben (Veg) 11,90

Paahdettua tattiseitania, hapankaalia, maustekurkkua ja russian dressing hapanjuurileivällä 

Roasted porcini seitan, sauerkraut, pickles and Russian dressing on a sourdough loaf

 

Triple cooked fries (Veg) 5,90

Käsin leikatut ranskalaiset, sitruuna-aiolia ja hapanolut-viinietikkaa 

Hand cut fries, lemon aioli and sour beer vinegar

 

Charcuteries (M) 11,90

Leikkelelajitelma, pikkeleitä ja paahdettua hapanjuurileipää 

Selection of cold cuts, pickled vegetables and toasted sourdough bread

 

Cheese platter 11,90

Valikoima kotimaisia juustoja, hapanolut-kirsikkakompottia ja Coolheadin mallasnäkkäriä 

Selection of Finnish cheeses with sour beer and cherry compote, house made malt cracker

 

 

 

SOMETHING SWEET

 Storyn oman keittiön jäätelöt valmistetaan kotimaisesta maidosta ja kermasta meidän Triplan ravintolan keittiössä. Herkulliset käsintehtyjen jäätelöiden maut vaihtelevat ravintoloitsijamme Markus Hurskaisen fiiliksen sekä sesongin mukaan.

 

 

Ice Cream (VL, G) 4,50

Storyn oman keittiön jäätelö kauden maussa, 150ml pikari

Story’s ice cream comes from our own kitchen in Mall of Tripla. Ask for season flavors! 150ml

 

Pistachio and malt chocolate (L) 8,90

Mallas-suklaakakkua, pistaasijäätelöä ja mallas-suklaakaramellia

Malt chocolate cake, pistachio ice cream and malt chocolate caramel