yksityistilaisuudet & catering

 

Storyn yhtälö on lyömätön; huippuluokan keittiömestarit ja kondiittorit, viinien sekä palvelun asiantuntijat, rakkaus käsityöhön ja raaka-aineisiin sekä oma leipomo. Voimme palvella sinua ravintoloissamme tai tuoda palvelun luoksesi.

Story on helposti lähestyttävä, laatuun satsaava kokonaisuus, joka muotoutuu tarpeiden mukaan kokkareista huippuravintolaksi ja kaikkeen siltä väliltä. Tutustu tarkempiin menuvaihtoehtoihin tai luo kokonaan oma menusi!

Anna meidän tehdä tapahtumastanne unohtumaton!

Ota yhteyttä sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta tai laita sähköpostia osoitteeseen:: contact@restaurantstory.fi

Tutustu menuihimme täällä.

Story_Yksarit-Catering

Vanha Kauppahalli

Historiallisen Vanhan Kauppahallin keskihallissa sijaitseva Story sopii erilaisiin iltatilaisuuksiin, joissa tavoitteena on tyylikäs, mutta rento tunnelma. Mahtava tila on täynnä aitoa eurooppalaista hallitunnelmaa ja isoista ikkunoista avautuvat upeat merelliset satamanäkymät. 

Tilassa on mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia iltaisin hallin aukioloaikojen ulkopuolella klo 19.00-02.00 välillä, jolloin Kauppahallissa on täysin ainutlaatuinen tunnelmansa. Toimimme myyntitakuu periaatteella.

Istumapaikkoja Storyssa on 6o:lle hengelle ja cocktail-tyylinen tilaisuus onnistuu noin 100 hengelle.

kortteli

Suomen keskeisimmällä sijainnilla, Kampin Kauppakeskuksen 5. kerroksen Kortteli-kokonaisuudessa sijaitseva Story, ja sen lasikabinetti, sovelutuu erinomaisesti yksityistilaisuuksiin. Upeasta tilasta on vilkkaat näkymät pääkaupungin keskustan yli. Tätä aidompaa Helsinki-fiilistä on turha hakea. 

Lasikabinetti on mahdollista varata yksityiskäyttöön kaikkina viikonpäivinä, aamusta iltaan. Emme peri tilavuokraa, mutta ajankohdasta ja tilaisuuden luonteesta riippuen meillä on 400-1000€ myyntitakuu kahden tunnin varaukselle.

Istumapaikkoja lasikabinetissa on 40:lle ja cocktailtilaisuuteen mahtuu myös noin 40 henkeä.

Yksityistilaisuus+Kauppahallin+Storyssa
Korttelin+Storyn+lasikabinetti

CATERING

Meiltä onnistuu niin pienemmät kuin suuremmat tilaukset oli sitten kyseessä häät, syntymäpäivät, valmistujaisjuhlat, läksiäiset, yrityksen virkistäytymispäivät tai vaikka toimiston afterwork tilaisuus. Voimme räätälöidä tarjoilut täysin toiveidenne mukaisesti.  Huippuluokan keittiömestareiden lisäksi meiltä löytyy oma leipomo, jonka kautta löytyy kakkuja ja leivonnaisia niin juhlaan kuin tavalliseen keskiviikkopalaveriinkin.

Kurkkaa valmiit menupakettimme täältä tai kysy rohkeasti lisää mitä voisimme tarjota juuri sinun tilaisuuteesi!

IMG_4323.JPG

Tarjouspyyntö

Olethan meihin yhteydessä niin tehdään tapahtumastanne unohtumaton! Tarjouspyynnön voi jättää alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse contact@story-restaurants.fi

Paikka *

REFERENSSIT

Story_2018_HenriJuvonen_0255.jpg
“Storyn kanssa yhteistyö on aina sujunut mallikkaasti.
Juhliin tilaamamme ruoat ovat saapuneet sovitusti, tarjoilu ja esillepano hoitunut mutkitta, sekä ruoat ovat maistuneet kovimmillekin ruokakriitikoille.
Tilattavista ruoista on ollut helppo sopia, ja Storyn ammattitaitoisten kokkien tarjoamien ehdotusten myötä tarjottava kokonaisuus on aina ollut yhdenmukainen sekä onnistunut.”
— Mona Leino, Gulled Showroom
“Pidimme toimistomme tupaantuliaiset uusissa toimitiloissamme Vilhonvuorenkadulla kesäkuussa 2016. Iltapäivällä alkaneisiin juhliin osallistui noin 200 vierasta ja tunnelma oli mahtava. Tapahtuman tarjoiluista vastasi Storyn iloinen ja ammattitaitoinen catering-tiimi. Menun suunnittelu oli aloitettu hyvissä ajoin ja saimme räätälöidä yhdessä kokkien kanssa sopivaa, maukasta ja helppoa sormisyötävää tilaisuuteemme. Ennen juhlia tsekkasimme vielä yhdessä tilat läpi ja suunnittelimme käytännön asioita, jotta kaikki olisi valmista h-hetkeä varten. 

Itse juhlapäivänä kaikki sujui loistavasti, rennosti ja ongelmitta! Iloinen catering-tiimi hoiti alkuvalmistelut ripeästi ja yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti. Herkut upposivat loistavasti juhlakansaan ja saimme paljon kehuja niin ruoka- kuin juomatarjonnasta sekä henkilökunnan ystävällisestä asenteesta. Extraa juhliimme toi pääovelle parkkeerattu Viinitien uniikki MUK-1 viiniauto, josta vieraillemme tarjoiltiin tervetuliaiskuohuvaa alkajaisiksi ja täydennystä koko illan ajan! TOP3: ILOISUUS - AMMATTITAITO - RENTOUS”
— Taija Maunu, Amerikka
“Hyödynsimme Storyn catering -palveluita tapahtumassamme ja olin SUPER tyytyväinen yhteistyöhön ja lopputulokseen! Asiointi Storyn kanssa oli helppoa ja pystyin luottamaan laatuun ja hyvään lopputulokseen. Ruoka ja palvelu sai tilaisuudessamme paljon kiitosta!”
— Suvi Koivisto, LATAAMO GROUP
Haluamme aina panostaa laadukkaaseen tarjoiluun tilaisuuksissamme. Meille erityisen tärkeää on tehdä yhteistyötä vahvojen osaajien kanssa, joilla on arvot kohdallaan. Story on toteuttanut meille niin aamiaisia kuin ihania illallisia erityisiin tarpeisiimme. Story on myös kyennyt palvelemaan meitä nopeallakin aikataululla.
Story tarjoilee mielestämme laadukasta, innovatiivista ruokaa ja palveluhenkilöstö on mitä ammattitaitoisempaa ja erityisen positiivisia.
— Essi Kivitie/ Rähinä Records Oy