fbpx

Ajankohtaista

Storyn joulukahvila @ Xmas Garage 14.11-30.12

Kolmen sepän patsasta vastapäätä avautuvasta Xmas Garage -joulukaupan sisällä olevasta kahvilastamme löydät herkullisia paketteja pukinkonttiin sekä jouluisia leivonnaisia ja juomia! Nähdään 14.11 alkaen Stokkan pääovia vastapäätä!🎅🏼🤶🏼

Xmas Garage on jouluinen kimppakauppa jo vuodesta 2013 ja meillä on ilo olla tänä vuonna mukana liikkeen ainoana kahvilana! Kauppa on avoinna 14.11.-30.12.2020 ja tänä vuonna mukana on yli 100 suomalaista yritystä, joiden valikoimasta löydät varmasti kaupungin kiinnostavimmat joululahjat.

Osoite: Kolmen Sepän patsaan vieressä (Aleksanterinkatu 21, sisäänkäynti myös Citykäytävästä)

Lue lisää Insta/Facebook: @xmasgaragehelsinki
Kaupan toteutus: @myomyhome @myomystore
Kuvitus: @janinerewell

Itsenäisyyspäivän brunssi

EDIT! Tuomme itsenäisyyspäivän brunssin kotiinkuljetuksella luoksesi!

Menu toimitetaan kuumennusta vaille valmiina. Toimitamme sinulle keittiömestareidemme suunnittelemat viimeistely- ja kuumennusohjeet jokaiselle annokselle.

Itsenäisyyspäivän brunssi

Alkuun:

Fenkoli glaseerattua graavilohta ja rapeaa riisiä (L, G)

Riimiporoa, puolukkaa ja savustettua majoneesia (L, G)

Tattiravioli ja tatticonsommé (L)

Päälle:

Porsaanpotkarullaa, szechuanin pippuri-omenakastiketta ja haudutettua punakaalia (L, G)

Jälkeen:

“Joulumisu” Glögimaustettu tiramisu ja Valrhonan luomusuklaata

Menu 49€ / hlö

Storyn uusi menu sopii täydellisesti takeawayhyn ja kotiinkuljetukseen!

Maailma muuttuu ja me haluamme muuttua sen mukana, siksi uudistimme menumme toimimaan erityiseen hyvin takeawayhyn ja kotiinkuljetukseen! Uusi menu on tarjolla aina klo 11 jälkeen kaikissa Storyissa keittiön sulkemiseen saakka ja lounasaikaan 11-15 välillä saat kaikista annoksista 20% alennusta.

Pysyvien klassikkoannosten lista kasvaa, viikoittain vaihtuvan kotiruoka ja viikon vegaani -annosten rinnalle nousee kuukausittain vaihtuva sesongin paras annos. Katso uudet annokset alla olevasta menusta ja vaihtuvat annokset ravintoloiden menusivulta.

Mistä aloitan uusien annosten kokeilun? Markuksen sanoin ”Vodkapastaa ei voi olla rakastamatta!”

Story Classics

HIRVILIHAPULLAT (L) 17,90 / lunch -20%: 14,30
Hirvilihapullat, jallu-kermakastiketta ja perunamuusia
Elk meatballs, creamy brandy sauce and mashed potatoes

TRYFFELILASAGNE (L) 15,90 / lunch -20%: 12,70
Naudanliharagu (Fin), tryffeli mornay-kastiketta ja tomaatti-sipulisalaatti
Beef ragout with truffle infused mornay sauce and tomato and onion salad

HAUKIWALLENBERG (L) 16,90 / lunch -20%: 13,50
Haukiwallenberg, paahdettua fenkolia ja skånen perunaa
Pike wallenberg with roasted fennel and skåne potatoes

VODKAPASTA (L) 14,90 / lunch -20%: 11,90
Bucatini-pastaa, vodkalla maustettua tomaattikastiketta ja pecorino-juustoa
Bucatini pasta, vodka infused tomato sauce and pecorino cheese 

LOHIKEITTO (L, G) 13,90
Kermainen lohikeitto
Creamy salmon soup

Signature Burgers

STORY BURGER (L) 15,90 / lunch -20%: 12,70
Grillattu 160g naudan pihvi(Fin), cheddar-juustoa, sinappirelissiä ja pikkelöityjä vihreitä tomaatteja. Tarjoillaan coleslawn kanssa.
Grilled 160g beef patty, cheddar cheese, mustard relish and pickled green tomatoes. Served with coleslaw.

VEGGIE BURGER (L) 15,90 / lunch -20%: 12,70
Grillattua portobelloa, leivitettyä selleriä ja rakuuna-avokado dressing
Grilled portobello, breaded celeriac with tarragon and avocado dressing

RECOMMENDED! 
Avocado bun  +3
Gluten Free / Vegan bun +1,50

Salad Bowls

Kasaa oma salaattisi 12,50

Build your own salad

Valitse pääraaka-aine +2,40

Choose the main ingredient
Hiiligrillattua kanaa / Charcoal grilled chicken
Kylmäsavulohta / Cold smoked salmon
Marinoitua Fetajuustoa / Marinated Feta cheese

Storyn sadonkorjuumenu kotiovelle 25.9-31.10!

Storyn syksy starttaa herkullisella Markus Hurskaisen suunnittelemalla viiden ruokalajin sadonkorjuumenulla, joka on tilattavissa kotiovellesi 25.9.-31.10 perjantai- ja lauantai-iltaisin Dinner Deliveryn kautta. Menusta on kaksi vaihtoehtoa: liha ja vege. Kurkkaa menut alta.

Sadonkorjuumenu

Alkuun

Rapuraviolit, vaniljalla maustettu tomaatticoncassé ja kermaista rapukastiketta (L)

Mokalla maustettu herkkutattikeitto, kirsikkaa ja briossia (L)

Lisää: Riimiporoa, puolukkaa ja puikulasipsejä (L, G) +6€

Päälle

Paahdettua sorsanrintaa, sorsankoipipastilla, porkkanapyrettä ja tummaa lintukastiketta (L)

Jälkeen

Maitosuklaamoussea, tonkapapua ja karviaista (L, G)

Sadonkorjuumenu, kasvis

Alkuun

Mausteinen kurpitsaravioli, vaniljalla maustettu tomaatticoncassé ja kurpitsansiemenöljyä (L)

Mokalla maustettu herkkutattikeitto, kirsikkaa ja briossia (L)

Lisää: Juuriselleritartar, puolukkaa ja puikulasipsejä (Veg, G) +6€

Päälle

Kanttarellipastilla, porkkanapyrettä ja kotimaista omenaa (Veg)

Jälkeen

Maitosuklaamoussea, tonkapapua ja karviaista (L, G)

4 ruokalajia 46,- / hlö min 2hlöä

5 ruokalajia 52,- / hlö min 2hlöä

Menut toimitetaan kuumennusta vaille valmiina, joten ennen ruokapöytään istumista voitte yhdessä viimeistellä ruuat illallisseurueenne kanssa huippukokkien ohjeiden mukaisesti. Tilauksiin pääset alla olevasta linkistä.

”Pelkään, että etätyösuositukset tappavat Helsingin keskustan.”

Hyvät ystävät,

Pelkään, että etätyösuositukset tappavat Helsingin keskustan.

We Are Groupin tehtävä on tehdä ystäviemme elämästä nautittavampaa. Story kahvila-ravintoloiden rooli on olla modernin kaupunkilaisen paras vaihtoehto erityisesti aamiaiselle, lounaalle sekä yksäreihin että cateringiin. Olemme pitäneet toimintamme mahdollisimman leveästi auki koko koronakriisin läpi, luovien ja uutta luoden. Olen ylpeä siitä miten olemme reagoineet, mutta hyvin huolissani kehityksen suunnasta tai oikeastaan sen puutteesta. Meiltä vedettiin kuukausi sitten matto alta etätyösuosituksen mukana, joka pysäytti Storyjen päivämyynnit kuin seinään, sekä tyhjensi lupaavasti täyttyneet tilauskalenterit.

Uskon, että Helsinki tarvitsee kaltaisiamme toimijoita, jotka ovat osa elävän keskustan infrastruktuuria. Voisimmeko vapauttaa aikuiset ammattilaiset takaisin työpaikoilleen, kuten olemme jo tehneet lastemme koulujen ja päivähoitopaikkojen kanssa? Vastuullisuus on tietenkin avainsana, joten jos olet kipeä niin pysy kotona ja jos oireet täsmää, niin käy testeissä. Pestään käsiä, ei kätellä eikä vaihdeta poskisuudelmia. Mutta palataan töihin ja ollaan taas yhdessä luovia ja käytetään palveluita jotka nostavat elämänlaatua.

Olisiko tässä mitään järkeä?

There is no business like no business.

Anders Westerholm, yrittäjä
We Are Group we-are.fi
Story Restaurants story-restaurants.fi