fbpx

Ajankohtaista

Story ravintoloille uusi johtaja ja uudet tuulet | Rekry päällä!

Story ravintoloiden uuteen Head of Concept -rooliin on valittu kokenut hospitality konseptien kehittäjä Hanna Riihimäki. Huomisen husmanskostia tekevä Story siirtyy uuden johtajan myötä vahvalle kasvu-uralle.

Yrittäjät Markus Hurskainen ja Anders Westerholm iloitsevat saadessaan lähteä luomaan Storyn tulevaisuutta yhdessä Hanna Riihimäen kanssa.
Yrittäjät Markus Hurskainen ja Anders Westerholm iloitsevat saadessaan lähteä luomaan Storyn tulevaisuutta yhdessä Hanna Riihimäen kanssa.

STORYN UUSI HEAD OF CONCEPT

”Haluan jotain uutta ja erilaista! Olen työskennellyt S-Ryhmässä 15 vuoden ajan erilaisissa rooleissa ja odotan innolla hyppäämistä täysin uudenlaiseen yrityskulttuuriin ja työskentelyyn suoraan yrittäjien kanssa”, fiilistelee Hanna Riihimäki.

Story on vuonna 2014 perustettu ravintolaketju joka toimii tällä hetkellä kolmessa toimipisteessä Helsingissä: Vanha Kauppahalli sekä Kampin ja Triplan kauppakeskukset. Ravintolakonseptin takana on Koko Suomi Leipoo tuomari Markus Hurskainen sekä We Are Group, jonka yrittäjäpari Anders Westerholm ja Matti Sarkkinen valittiin juuri vuoden yrittäjiksi Pro2021 gaalassa.

“Päätimme mennä mahdollisimman aktiivisina korona-kriisin läpi joka oli tietenkin haastavaa, mutta uhkarohkea linja alkaa nyt kantaa hedelmää”, kertoo Anders Westerholm.

“Löysimme kriisin aikana tekemämme kehitystyön aikana tiukan fokuksen ja innolla nyt demokratisoimme huippukeittiöiden tekniikoita ja syleilemme ulosmyynnin sekä digitalisaation mahdollisuuksia”, tiivistää Storyn yrittäjä ja ruokavastaava Markus Hurskainen.

“Hanna Riihimäki on puuttuva palanen tiimiimme, jossa vahvan perustan rakentamisen jälkeen on aika lähteä rakentamaan Storyn tulevaisuutta. Kutsumme itseämme anti-ketjuksi ja haluamme kitkeä useamman yksikön toiminnasta niihin yleisesti yhdistettävät negatiiviset mielleyhtymät”, jatkaa Anders.

UUDENLAISTA YRITYSKULTTUURIA

“Haluan olla mukana rakentamassa uudenlaista yrityskulttuuria Storyssa ja vahvistaa Storya työpaikkana, joissa ihmiset haluavat olla töissä. Mulla on vahva henkilökohtainen intohimo yrityskulttuuria kohtaan ja haluan soveltaa tähän myös positiivisen psykologian oppejani. Storyn tarina on todella innostava ja Story on paikka, jossa asiat halutaan tehdä eri tavalla ja nopeaan tempoon, joka sopii mun ajatusmaailmaan ja tapaan toimia täydellisesti”, kertoo Hanna.

Hanna aloittaa roolissaan lokakuun alussa ja tuo heti hapanjuuripizzat ja laajemmat aukioloajat Story Triplaan. Tiedossa on myös uusia ravintoloita ja mielenkiintoisia yhteistöitä.

“Siirryn Storyyn Sokos Hotel Triplan hotellinjohtajan pestistä, joten Pasilan alue on tuttu ja sen palveluiden kehittäminen on ollu osa työtäni jo pidempään. Storyn  kotimaisten artesaanitoimijoiden osaamisen yhteen kasaava hapanjuuripizza on erinomainen esimerkki Storyn ensiluokkaisesta ruuasta ja olen innoissani että saan olla mukana tuomassa tämän ja muut Story klassikot Pasilan pimeneviin iltoihin ja sunnuntaihin. Pääsemme myös kertomaan muista inspiroivista uutuuksista syksyn mittaan”, Hanna fiilistelee tulevia tehtäviään.

REKRY: Jos haluat olla mukana Storyn uusissa tuulissa, hae mukaan NYT!

Syysmenu nyt Storyissa!

Syysmenu on saapunut Storyihin ja menu on nyt pullollaan sieniä, omenoita, kurpitsaa ja mustikoita!

Storyn aamiais- jaa brunssimenu sekä sesongin pizza päivittyivät syksyn satoon 23.8. Uudesta breku- ja brunssilistalta löytyy mm. omeletti paistetuilla herkutateilla ja savustetulla smetanalla, avokadoleipä pikkelöidyllä myskikurpitsalla sekä banaanipannarit mustikoilla. Myös klassikoidemme kuten jugurtti-granolan ja uunikaurapuuron täytteet uudistuivat mustikoin ja omenoin. 

Storyn pizzacrew täyttää syksyn sesonkipizzan tatein, pikkelöidyin kurpitsoin ja savusmetanoin Story Kampissa ja CoolHead Brewn taproomilla Viikkissä. Myös vegaaninen pizza uudistui!

Story leipoi suomalaiset kesäklassikot hapanjuuripizzaksi

DSC07290-2.jpg
Suomen ensimmäisen satokauden tuoreista aineksista leivotaan pizzanystäviä yllättävä makuelämys. Varhaisperunan tuottaja Stefan Karlgren Paraisten Houtskarista nosti kesäpizzaan Suomen satokauden ensimmäiset avomaanperunat ja silakka tulee Itämerestä. Kurkumalla maustettu hapankaali valmistetaan käsin perinteisellä maitohappokäymisellä ja pizza viimeistellään Helsinki Distilling Companyn akvaviitilla.

Ravintola Storyn koronasulun aikana esittelemä hapanjuuripizza nousi nopeasti pizzanystävien uudeksi suosikiksi. Maullaan ja rakenteellaan mainetta saavuttanut artesaanipizzalista saa nyt jatkoa Suomen kesän klassisista mauista. Kotimaisiin 00-jauhoihin leivottu sesonkipizza täytetään Suomen ensimmäisillä uusilla perunoilla, silakalla, hapankaalilla, hävikkitomaattikastikkeella ja helsinkiläisellä akvaviitilla.

Suomen ensimmäisen satokauden tuoreista aineksista leivotaan pizzanystäviä yllättävä makuelämys. Varhaisperunan tuottaja Stefan Karlgren Paraisten Houtskarista nosti kesäpizzaan Suomen satokauden ensimmäiset avomaanperunat ja silakka tulee Itämerestä. Kurkumalla maustettu hapankaali valmistetaan käsin perinteisellä maitohappokäymisellä ja pizza viimeistellään The Helsinki Distilling Companyn akvaviitilla.

Suomen ensimmäisen satokauden tuoreista aineksista leivotaan pizzanystäviä yllättävä makuelämys. Varhaisperunan tuottaja Stefan Karlgren Paraisten Houtskarista nosti kesäpizzaan Suomen satokauden ensimmäiset avomaanperunat ja silakka tulee Itämerestä. Kurkumalla maustettu hapankaali valmistetaan käsin perinteisellä maitohappokäymisellä ja pizza viimeistellään Helsinki Distilling Companyn akvaviitilla.

Rajut raaka-aineet ovat Storyn ravintoloitsijan, keittiömestari Markus Hurskaisen huolella valitsemia ja muodostavat Suomen ensimmäisen satokauden tuoreista aineksista pizzanystäviä varmasti yllättävän makuelämyksen. Pizza leivotaan Hurskaisen kehittämään hapanjuureen nurmijärveläisen Krannin tilan vahvasitkoisesta, Suomen ainoasta 00-sertifioinnin saavuttaneesta luomujauhosta. Tomaattikastikkeen Hurskainen kehitti yhdessä kotimaisia hävikkitomaatteja hyödyntävän Jävla Sås Bolagetin kanssa, silakka tulee Suomenlahdelta ja satokauden ensimmäiset avomaanperunat nousevat Kemiön saarelta. Kurkumalla maustettu kotimainen hapankaali valmistetaan perinteisellä maitohappokäymisellä ja kesäpizza aateloidaan The Helsinki Distilling Companyn tislaamalla akvaviitilla.

DSC07226.jpg
Keittiömestari ja ravintoloitsija Markus Hurskainen omaa pitkän kokemuksen leipurina ja kondiittorina paitsi Storyssä, myös aiemmassa Patisserie Teemu&Markus -leipomossaan. Michelin-tähteä hän oli saavuttamassa ravintola Demon keittiötiimin jäsenenä. Hurskainen on suurelle yleisölle tuttu myös rakastetun Koko Suomi leipoo -leivontasarjan tuomarina.

”En halunnut tehdä trendikästä napolilaista pizzaa, vaan jotain sellaista, jolla on juuret syvällä suomalaisessa pellossa ja vesistöissä. Juuritaikinan kehitystyön lisäksi sopivien kotimaisten raaka-aineiden löytäminen on paitsi vaatinut paljon aikaa ja testaamista, ollut myös palkitsevaa. Suomesta löytyy erinomaisia pientuottajia, jotka vaalivat osaamistaan ja raaka-aineitaan. Haluan tehdä omalta osaltani kaikkeni, jotta ne löytävät tiensä kuluttajien sydämiin – vaikka sitten pizza kerrallaan”, kertoo keittiö- ja leipurimestari Markus Hurskainen.

Suihkaus akvaviittia täydentää satokauden ensimmäisen pizzan

Storyn juureenleivottujen pizzojen taikinaa kohotetaan kahden vuorokauden ajan ennen nopeaa paistoa 450-asteen lämmössä. Tuoreet silakat Hurskainen marinoi keittiössään itse.

”Itämeren silakka osoittautui oivalliseksi pizzatäytteeksi. Sain inspiraation Baskimaalta, jossa käytetään paljon mustia ja valkoisia, etikkaan säilöttyjä anjoviksia tapas-annoksina. Silakalla on samanlainen, terveellinen rasvapitoisuus ja sen nauttiminen on myös ympäristöteko. Akvaviitti on klassinen Skandinaavinen kalapöydän juoma ja sitä tislataan Helsingissä maailmanluokan tasoisesti. Suihkaus jaloa snapsia täydentää kesäisen pizzan maun”, jatkaa Hurskainen.

HDCO-07462.jpg
”Akvaviitti on klassinen Skandinaavinen kalapöydän juoma ja sitä tislataan Helsingissä maailmanluokan tasoisesti. Suihkaus jaloa snapsia täydentää kesäisen pizzan maun”, kerto Markus Hurskainen.

Storyn kesäpizzan tuontiraaka-aine on Hurskaisen mukaan italialainen artesaanimozzarella.

”Suomessa ei valitettavasti vielä tehdä aitoa mozzarellaa, mutta muuten olemme saaneet kasaan erinomaisen valikoiman puhtaita kotimaisia raaka-aineita. Niistä leivotaan moderni, mutta samalla suomalaisittain hyvin juureva pizza.”

Keittiömestari ja ravintoloitsija Markus Hurskainen omaa pitkän kokemuksen leipurina ja kondiittorina paitsi Storyssä, myös aiemmassa Patisserie Teemu&Markus -leipomossaan. Michelin-tähteä hän oli saavuttamassa ravintola Demon keittiötiimin jäsenenä. Hurskainen on suurelle yleisölle tuttu myös rakastetun Koko Suomi leipoo -leivontasarjan tuomarina.

Story tekee huomisen husmanskostia tällä hetkellä kolmella ravintolalla Helsingissä. Story on osa We Are Group konsernia, johon kuuluu lisäksi mm. Sushibar+Wine ravintolat Helsingissä ja Oslossa sekä suomen vanhin viinibaari Vin-Vin ja uusi Club Deportivo sporttibaari.

Mistä tätä uutuuspizzaa saa?

Uudenlainen sporttibaari Club Deportivo tarjoaa Storyn pizza-dogeja!

Kampin yllä kelluva Club Deportivo nostaa sporttibaarien rimaa: Palmuja, pientilaviinejä, sporttia jättiscreeniltä ja Storyn pizza-dogeja!

Ravintolayhtiö We Are Group avaa Kampin kauppakeskuksen ylimmän Kortteli -kerroksen päällä leijuvalle lautalle poikkeuksellisen laatuorientoituneen sporttibaarin. Club Deportivo avaa ovensa kiekon tippuessa MM-jäälle perjantaina 21.5. Urheilusisältöä seurataan useiden kirkkaiden 75-tuuman näyttöjen lisäksi Suomen suurimpiin kuuluvalta, 4,5 metriä leveältä erikoisnäytöltä. Sporttibaarin erikoisuutena on sommelier Oscar Borgesin keräämä valikoima pientilaviinejä ja Club Deportivon helposta, mutta laadukkaasta ruokapuolesta vastaa naapuriravintola Story.

Kampin kauppakeskuksen ylimmän kerroksen Kortteli-ravintolakokonaisuuden päällä kelluva lautta on poikkeuksellinen tila sporttibaarille. Hämyisen urheilupyhätön sijaan uusi sporttibaari sijaitsee korkeassa ja valoisassa tilassa kattoikkunoiden alla. Club Deportivon aurinkoinen kattoterassikausi alkaa lämpölamppujen ansiosta aikaisin keväällä ja jatkuu pitkälle syksyyn. Lautan ympärille on asennettu useita erityisen kirkkaita 75-tuuman näyttöjä ja urheilua seurataan myös 4,5 metriä leveältä jättiskreeniltä, joka on Suomen sporttibaarien suurimpia kiinteitä näyttöratkaisuja.

“Club Deportivo on kokoontumispaikka urheilullisen elämäntyylin kaupunkilaisille, jotka arvostavat laatua niin lasissa kuin sosiaalisissa suhteissaankin. Haluamme luoda täydellisen ympäristön arjen haasteiden taakseen jättämiselle. Tämän kevään ja kesän suomalaisittain ainutlaatuinen urheiluohjelma on hyvä tekosyy tulla Kamppiin nautiskelemaan ystävien kanssa”, kertoo We Are Groupin perustaja, ravintolayrittäjä Anders Westerholm.

A different ball game

Club Deportivosta, sen ohjelmasta ja baarin tuotteistuksesta vastaa Oscar Borges, vannoutunut Real Madrid -fani, joka tunnetaan Vin-Vin viinibaarin isäntänä.

“Mottonamme on A different ball game. Se viittaa tietenkin pallopeleihin, mutta myöskin tapaamme lähestyä sporttibaarin peruskonseptia. Toki meillä on myös hyvä olutvalikoima, mutta baarin pääpaino on poikkeuksellisesti viinissä, joka sopii myös urheilukokemuksen täydentäjäksi”, innostuu Oscar Borges, joka on parhaillaan ehdolla ravintola-alan Pro Gaalassa Vuoden sommelier/ hovimestari -sarjan voittajaksi.

Story monessa mukana

Sporttibaarin ruokatuotteesta vastaa ravintola Story Kamppi. Koronakriisin keskellä uuden vaihteen toimintaansa löytänyt ravintola on kehittänyt oman hapanjuuritaikinan, josta leivottuja pizzoja tullaan tarjoamaan myös pop up -ravintoloissa Viikin Gardeniassa ja Kasarmitorin kesäterassilla. Story positiivisten uutisten sarja jatkuu Club Deportivossa, jonka myötä ravintola lähtee nyt nostamaan rimaa sporttibaarien ruokatuotteissa.

“Club Deportivoon tulee hapanjuureen leivotut pizza-dogit. Ne sopivat erinomaisesti sporttibaarin teemaan ja viinilasin viereen matsielämystä täydentämään. Tuomme Vin-Vinin kanssa hapanjuuripizzan myös Kasarmitorin Kesäterassille”, Storyn keittiömestari Markus Hurskainen myhäilee.

Sosiaalinen kanssakäynti takaisin

Club Deportivon ohjelma täydentyy kisakalenterien mukaan, mutta urheilun suurtapahtumista jääkiekon MM-kisat, jalkapallon EM-kisat ja olympialaiset luovat vahvan rungon, jota täydennetään mm. golfilla, tenniksellä ja padelilla. Asiakkaat pääsevät sosiaalisessa mediassa äänestämään, mikä on jättinäytöltä kulloinkin näytettävä päätapahtuma.

“Meillä on kaikilla ollut rankka vuosi pandemian keskellä. Haluamme olla mukana tuomassa sosiaaliset suhteet takaisin keskiöön ja uskomme, että Club Deportivolla on roolinsa tässä kehityksessä. Tuntuu tietenkin myös hyvältä olla luomassa uusia työpaikkoja kovia kokeneelle alalle. Olemme kaikki uuden, mutta vihdoinkin innostavan äärellä,” jatkaa Anders Westerholm innostuneena.

Perustiedot:
Club Deportivo
Kampin Kortteli, 5. Kerros
Urho Kekkosen katu 1, 00100 Helsinki
010 6668450

Aukioloajat:
Ti-La 15->
Su-Ma ohjelman mukaan

REKRY! Hae vuoropäälliköksi Club Deportivoon: https://www.careers.vin-vin.fi/jobs/1170961-club-deportivo-duty-manager

CoolHead x Story Sour(dough) Summer avaa ovensa Viikissa 28.5.

Story ja CoolHead Brew avaavat pizzakeittiön ja terassin Viikiin Gardeniaan! CoolHead x Story Sour(dough) Summer avaa ovensa 28.5.

“Olemme todella innoissamme yhteistyöstä CoolHeadin kanssa! Meitä yhdistää sesonkien kunnioittaminen sekä halu luoda moderneille kaupunkilaisille kiinnostavia ja jännittäviä makuelämyksiä”, kertoo Storyn yrittäjä Markus Hurskainen.

CoolHead ilmoitti muutostaan Viikkiin syksyllä 2020. Panimobaari ja terassi avattiin asiakkaille tämän vuoden toukokuussa ja varsinainen panimotoiminta alkaa Viikissä syksyllä 2021. 

“Aivan mahtavaa saada Storyn hapanjuuripizzat Viikkiin tekemään kesän terassielämyksestä täydellisen! Olut ja pizza on yhdistelmä joka toimii aina – hapanjuuripizza ja hapanolut vielä mahtavampi!”, iloitsee CoolHeadin perustaja Cleber Goncalves.

Storyn hapanjuuripizzoja on tituleerattu kaupungin kotimaisimmaksi pizzaksi. Pizzat valmistetaan käsityönä Krannin tilan 00-luomujauhoista ja taikinaa kohotetaan 48 tuntia. Pizzojen tomaattikastikkeen valmistaa Storyn reseptillä Jävla Sås Bolag kotimaisista hävikkitomaateista. Pääraaka-aineet tuotetaan yhteistyössä kotimaisten artesaanitoimijoiden kanssa. Terassivalikoimaan tuodaan pizzojen rinnalle myös hauska uutuus Pizza Dogit.

CoolHead x Story Sour(dough) Summer avaa ovensa 28.5 Viikissä, osoitteessa Koetilantie 1 (Gardenian päärakennus).

Katso menu ja aukioloajat CoolHead x Story Kesäterassille:

Kaupungin vanhin viinibaari Vin-Vin ja Story yhteistyössä Kasarmitorin Kesäterassille!

Hyvät ystävät, meillä on todella iloisia uutisia! Kaupungin vanhin viinibaari Vin-Vin ja Story lähtevät yhteistyössä Kasarmitorin Kesäterassille! 

“Yhdistämällä Vin-Vinin pientilaviinit ja Storyn reunoja myöten maistuvat hapanjuuripizzat haluamme tuoda nautintoa ystäviemme kesään”, kertoo yrittäjä Anders Westerholm.

Kaupungin vanhimman viinibaarin Vin-Vinin mukana Kasarmitorille rantautuu erittäin osaava ja asiantunteva henkilökunta, joka pystyy palvelemaan myös vaativampaakin kuluttajaa. Vin-Vin on palkittu Suomen parhaasta lasiviinilistasta ja tämä tulee näkymään myös Kasarmintorin valikoimassa.

“Haluamme uudistaa ajatuksen terassiviineistä, joka ei perinteisesti ole kaikista laadukkaimmasta päästä. Ajatuksena on tarjota selvästi parempia tuotteita kuten pientuottajaburgundia laseittain”, kertoo Vin-Vin head sommelier Oscar Borges.

Storyn hapanjuuripizzoja ei turhaan tituleerata kaupungin kotimaisimmaksi pizzaksi. Pizzat leivotaan Krannin tilan kotimaisista luomujauhoista ja tomaattikastikeen tekee Storyn reseptillä Jävla Sås Bolag kotimaisista hävikkitomaateista. Pääraaka-aineet tehdään yhteistyössä kotimaisten artesaanitoimijoiden kanssa. Terassivalikoimaan tuodaan pizzojen rinnalle myös hauska uutuus Pizza Dogit.

“Olemme täällä tehdäksemme ystäviemme elämästä nautittavampaa. Kesäksi halusimme sinne, missä ystävämme kaikista mieluiten kesällä aikansa viettävät: terassille! On mahtava päästä 11 muun upean ravintolatoimijan kanssa tarjoamaan herkullisia terassielämyksiä tässä upeassa miljöössä!”, iloitsee Storyn yrittäjä Markus Hurskainen.

Katso menu ja aukioloajat Vin-Vin x Story Kesäterassille:

Vappukassit ja -munkit kotiovelle!

Vielä kerkeät tilaamaan Storyn vappumenun ja vappumunkit kotiovellesi Dinner Deliverystä! Voit myös tilata munkit noudettavaksi paikan päältä Story Kampista takeawayna osoitteesta story-restaurants.fi/order

Olemme auki vappuaattona normaalisti Kampissa ja Kauppahallilla sekä vappupäivänä 1.5 Kampissa 15-21 ja Kauppahallilla 10-17.

Storyn jengi toivottaa ihanaa vappua!

Kaikki Storyt auki 19.4 alkaen!

Hyvät ystävät, avaamme huomenna ma 19.4 kaikki Storyt terasseineen!🥳🎉

Olet tervetullut syömään paikan päälle klo 19 saakka, alkoholin anniskelun lopetamme klo 17. Kurkkaa aukioloajat Kauppahallin, Kampin ja Triplan ravintoloihin sivuiltamme!

Brekua saatavilla tiistaista alkaen Kauppahallilta, lounasta kaikista kolmesta Storysta ja illallista Kampista päivittäin sekä Triplasta perjantaisin!😘

Created with RNI Films app. Preset ’Agfa Optima 200 Warm’

Ps. Kuva viime kesältä Storyn 6v synttäreiltä ja samalla päivältä, jolloin juhlimme viime kerralla ravintoloiden avausta lockdown-ajan jälkeen!

Storyn hapanjuuripizza saapuu Kamppiin 31.3!

”Mä rakastan pizzaa, rakkaudella ja huolella tehtyä.

– Markus Hurskainen, Storyn yrittäjä

”Pitkään hautunut idea saa nyt kaiken kriiseilyn keskellä lihaa luidensa ympärille. Olemme pitkää metsästäneet täydellisiä kotimaisia tuotteita loistamaan pääosassa meidän näköisessä vedoksessa ja nyt alkaa olemaan palaset aikast kohillaan!”, kertoo Markus.

Juureenleivotut pizzat valmistetaan Krannin tilan luomu 00 jauhoista ja taikinaa kohotetaan 48h ajan ennen paistoa. Tomaattikastikkeen valmistaa Storyn reseptillä Jävla Sås Bolag kotimaisista hävikkitomaateista. Lisäksi olemme koonneet ympärillemme uskomattoman herkullisia raaka-aineita, joilla taiomme teille 31.3 alkaen herkullisilla täytteillä varustettuja hapanjuuripizzoja!

Hapanjuuripizzaa on saatavilla 31.3 alkaen Story Kampista takeawayna ja kotiinkuljetettuna Woltin kautta!

TAKEAWAY: Tee tilaus Story appilla tai puhelimitse! Nouto Kampin Storysta, katso yhteystiedot täältä.

KOTIINKULJETETTUNA: Tee tilaus Woltilla!

Pääsiäis-, vappu- ja äitienpäivämenut kotiovelle!

💥🎶”Ikuinen vappu keittiössä jatkuu…”🎵🎉 Super suositut 5-ruokalajin menut Pääsiäiseen, Ikuiseen Vappuun ja Äitienpäivään on nyt julkaistu Dinner Deliveryssä🎈 Tilaa omasi hyvissä ajoin, sillä viime vuonna nämä menut myytiin loppuun!

Kurkkaa alla olevasta linkistä mitä herkullisia alkupaloja, pääruokia ja jälkiruokia pääset tänä keväänä asettelemaan lautasille Markus Hurskaisen ohjeiden mukaisesti ja tilaa omasi!

Ystävänpäivämenu (saatavilla 12-13.2)

Markus on suunnitellut ystävänpäivästä aivan ihanan viiden ruokalajin menun, joka toimitetaan kotiovellesi perjantaina 12.2 tai lauantaina 13.2. Menu toimitetaan kuumennusta ja asettelua vaille valmiina. Valittavissa on kalamenu ja kasvismenu. Menu sopii tarjoiltavaksi tilauspäivänä tai seuraavana päivänä. 

Tilaukset on tehtävä viimeistään keskiviikkoon 10.2 klo 15 mennessä, mutta menuja on saatavilla rajoitettu erä! Minimitilaus 2hlö.

Pullakausi: Laskiaispullat ja Runebergintortut Storyissa

Laskiaispullat ja Runebergintortut ovat täällä! Juureen leivotut laskiaispullat ja gluteenittoman runebergintortut ovat saatavilla päivittäin Storyista ja kotiinkuljetettuna Dinner Deliverysta. Lisäksi perjantaisin ja lauantaisin tarjolla on myös Markuksen tämän vuoden special: laskiaisdonitsi!

Laskiaispullat sekä -donitsit täytetään Storyn omalla vadelmahillolla tai kevyesti karamellisoidulla mantelimassalla. Pullat ovat laktoosittomia. Saatavilla 20.2 saakka.

Runebergintortut ovat gluteenittomia ja laktoosittomia. Saatavilla 6.2 saakka.

Tule herkuttelemaan Kampin, Kauppahallin ja Triplan Storyihin tai tilaa kotiovellesi Dinner Deliverystä!

Uudet salaatit: lohikado, raputeriyaki ja Storyn ceasar

Salads
LOHIKADO (M, G, saa VEG tofulla)
17.40 / lunch -20%: 13.90
Kevyesti paahdettua mausteista lohta, avokadoa, mustaa riisiä, pikkelöityä punakaalia ja porkkanaa sekä sitruuna-basilikadressing
Roasted salmon, avocado, black rice, pickled red cabbage, pickled carrot and lemon-basil dressing
 
RAPU TERIYAKI (M, G, saa VEG tofulla, sis maapähkinää)
18.10 / lunch -20%: 14.50
Jättirapuja, teriyaki kastike, miso munakoisoa, riisinuudelia, pikkelöityä retikkaa, paksoita ja seesami-inkivääridressing
Shrimps, teriyaki dressing, miso eggplant, rice noodles, pickled daikon, pak choi and sesame ginger dressing
 
STORYN CAESAR SALAATTI (L)
Naturel 13.60 / lunch -20%: 10.90
Grillatulla kanalla 16.90 / lunch -20%: 13.50
Romainesalaattia, parmesan-juustoa, krutonkeja, puolikuivattuja kirsikkatomaatteja ja Storyn caesar-kastiketta
Romaine salad, parmesan cheese, croutons, semi-dried cherry tomatoes and Story’s Caesar sauce

Kaikki ylläolevat saatavilla aina aukioloaikojemme puitteissa Kampin ja Triplan Storyista. Kauppahallilla tarjolla vaihtuva viikon salaatti.

Storyn joululounas / joulumenu 1.12-23.12

Storyn joulumenu tarjoillaan ma-pe keittiön aukioloaikojen Story Kampissa, Triplassa ja Kauppahallilla 1.12-23.12. Varaa pöytä ennakkoon tai tule extempore juhlalounaalle! Menu saatavilla myös Kampissa iltaisin keittiön sulkemiseen saakka.

Storyn joululounas 2020

Kevyesti paahdettua mausteista lohta ja vesikrassikreemiä (L,G)

Paahdettua Ankanrintaa, viikunakastike ja porkkanapyree (L,G)

Storyn jouluinen tiramisu (L)

29 €/hlö

Storyn joulukahvila @ Xmas Garage 14.11-30.12

Kolmen sepän patsasta vastapäätä avautuvasta Xmas Garage -joulukaupan sisällä olevasta kahvilastamme löydät herkullisia paketteja pukinkonttiin sekä jouluisia leivonnaisia ja juomia! Nähdään 14.11 alkaen Stokkan pääovia vastapäätä!🎅🏼🤶🏼

Xmas Garage on jouluinen kimppakauppa jo vuodesta 2013 ja meillä on ilo olla tänä vuonna mukana liikkeen ainoana kahvilana! Kauppa on avoinna 14.11.-30.12.2020 ja tänä vuonna mukana on yli 100 suomalaista yritystä, joiden valikoimasta löydät varmasti kaupungin kiinnostavimmat joululahjat.

Osoite: Kolmen Sepän patsaan vieressä (Aleksanterinkatu 21, sisäänkäynti myös Citykäytävästä)

Lue lisää Insta/Facebook: @xmasgaragehelsinki
Kaupan toteutus: @myomyhome @myomystore
Kuvitus: @janinerewell

Itsenäisyyspäivän brunssi

EDIT! Tuomme itsenäisyyspäivän brunssin kotiinkuljetuksella luoksesi!

Menu toimitetaan kuumennusta vaille valmiina. Toimitamme sinulle keittiömestareidemme suunnittelemat viimeistely- ja kuumennusohjeet jokaiselle annokselle.

Itsenäisyyspäivän brunssi

Alkuun:

Fenkoli glaseerattua graavilohta ja rapeaa riisiä (L, G)

Riimiporoa, puolukkaa ja savustettua majoneesia (L, G)

Tattiravioli ja tatticonsommé (L)

Päälle:

Porsaanpotkarullaa, szechuanin pippuri-omenakastiketta ja haudutettua punakaalia (L, G)

Jälkeen:

“Joulumisu” Glögimaustettu tiramisu ja Valrhonan luomusuklaata

Menu 49€ / hlö

Storyn uusi menu sopii täydellisesti takeawayhyn ja kotiinkuljetukseen!

Maailma muuttuu ja me haluamme muuttua sen mukana, siksi uudistimme menumme toimimaan erityiseen hyvin takeawayhyn ja kotiinkuljetukseen! Uusi menu on tarjolla aina klo 11 jälkeen kaikissa Storyissa keittiön sulkemiseen saakka ja lounasaikaan 11-15 välillä saat kaikista annoksista 20% alennusta.

Pysyvien klassikkoannosten lista kasvaa, viikoittain vaihtuvan kotiruoka ja viikon vegaani -annosten rinnalle nousee kuukausittain vaihtuva sesongin paras annos. Katso uudet annokset alla olevasta menusta ja vaihtuvat annokset ravintoloiden menusivulta.

Mistä aloitan uusien annosten kokeilun? Markuksen sanoin ”Vodkapastaa ei voi olla rakastamatta!”

Story Classics

HIRVILIHAPULLAT (L) 17,90 / lunch -20%: 14,30
Hirvilihapullat, jallu-kermakastiketta ja perunamuusia
Elk meatballs, creamy brandy sauce and mashed potatoes

TRYFFELILASAGNE (L) 15,90 / lunch -20%: 12,70
Naudanliharagu (Fin), tryffeli mornay-kastiketta ja tomaatti-sipulisalaatti
Beef ragout with truffle infused mornay sauce and tomato and onion salad

HAUKIWALLENBERG (L) 16,90 / lunch -20%: 13,50
Haukiwallenberg, paahdettua fenkolia ja skånen perunaa
Pike wallenberg with roasted fennel and skåne potatoes

VODKAPASTA (L) 14,90 / lunch -20%: 11,90
Bucatini-pastaa, vodkalla maustettua tomaattikastiketta ja pecorino-juustoa
Bucatini pasta, vodka infused tomato sauce and pecorino cheese 

LOHIKEITTO (L, G) 13,90
Kermainen lohikeitto
Creamy salmon soup

Signature Burgers

STORY BURGER (L) 15,90 / lunch -20%: 12,70
Grillattu 160g naudan pihvi(Fin), cheddar-juustoa, sinappirelissiä ja pikkelöityjä vihreitä tomaatteja. Tarjoillaan coleslawn kanssa.
Grilled 160g beef patty, cheddar cheese, mustard relish and pickled green tomatoes. Served with coleslaw.

VEGGIE BURGER (L) 15,90 / lunch -20%: 12,70
Grillattua portobelloa, leivitettyä selleriä ja rakuuna-avokado dressing
Grilled portobello, breaded celeriac with tarragon and avocado dressing

RECOMMENDED! 
Avocado bun  +3
Gluten Free / Vegan bun +1,50

Salad Bowls

Kasaa oma salaattisi 12,50

Build your own salad

Valitse pääraaka-aine +2,40

Choose the main ingredient
Hiiligrillattua kanaa / Charcoal grilled chicken
Kylmäsavulohta / Cold smoked salmon
Marinoitua Fetajuustoa / Marinated Feta cheese

Storyn sadonkorjuumenu kotiovelle 25.9-31.10!

Storyn syksy starttaa herkullisella Markus Hurskaisen suunnittelemalla viiden ruokalajin sadonkorjuumenulla, joka on tilattavissa kotiovellesi 25.9.-31.10 perjantai- ja lauantai-iltaisin Dinner Deliveryn kautta. Menusta on kaksi vaihtoehtoa: liha ja vege. Kurkkaa menut alta.

Sadonkorjuumenu

Alkuun

Rapuraviolit, vaniljalla maustettu tomaatticoncassé ja kermaista rapukastiketta (L)

Mokalla maustettu herkkutattikeitto, kirsikkaa ja briossia (L)

Lisää: Riimiporoa, puolukkaa ja puikulasipsejä (L, G) +6€

Päälle

Paahdettua sorsanrintaa, sorsankoipipastilla, porkkanapyrettä ja tummaa lintukastiketta (L)

Jälkeen

Maitosuklaamoussea, tonkapapua ja karviaista (L, G)

Sadonkorjuumenu, kasvis

Alkuun

Mausteinen kurpitsaravioli, vaniljalla maustettu tomaatticoncassé ja kurpitsansiemenöljyä (L)

Mokalla maustettu herkkutattikeitto, kirsikkaa ja briossia (L)

Lisää: Juuriselleritartar, puolukkaa ja puikulasipsejä (Veg, G) +6€

Päälle

Kanttarellipastilla, porkkanapyrettä ja kotimaista omenaa (Veg)

Jälkeen

Maitosuklaamoussea, tonkapapua ja karviaista (L, G)

4 ruokalajia 46,- / hlö min 2hlöä

5 ruokalajia 52,- / hlö min 2hlöä

Menut toimitetaan kuumennusta vaille valmiina, joten ennen ruokapöytään istumista voitte yhdessä viimeistellä ruuat illallisseurueenne kanssa huippukokkien ohjeiden mukaisesti. Tilauksiin pääset alla olevasta linkistä.

”Pelkään, että etätyösuositukset tappavat Helsingin keskustan.”

Hyvät ystävät,

Pelkään, että etätyösuositukset tappavat Helsingin keskustan.

We Are Groupin tehtävä on tehdä ystäviemme elämästä nautittavampaa. Story kahvila-ravintoloiden rooli on olla modernin kaupunkilaisen paras vaihtoehto erityisesti aamiaiselle, lounaalle sekä yksäreihin että cateringiin. Olemme pitäneet toimintamme mahdollisimman leveästi auki koko koronakriisin läpi, luovien ja uutta luoden. Olen ylpeä siitä miten olemme reagoineet, mutta hyvin huolissani kehityksen suunnasta tai oikeastaan sen puutteesta. Meiltä vedettiin kuukausi sitten matto alta etätyösuosituksen mukana, joka pysäytti Storyjen päivämyynnit kuin seinään, sekä tyhjensi lupaavasti täyttyneet tilauskalenterit.

Uskon, että Helsinki tarvitsee kaltaisiamme toimijoita, jotka ovat osa elävän keskustan infrastruktuuria. Voisimmeko vapauttaa aikuiset ammattilaiset takaisin työpaikoilleen, kuten olemme jo tehneet lastemme koulujen ja päivähoitopaikkojen kanssa? Vastuullisuus on tietenkin avainsana, joten jos olet kipeä niin pysy kotona ja jos oireet täsmää, niin käy testeissä. Pestään käsiä, ei kätellä eikä vaihdeta poskisuudelmia. Mutta palataan töihin ja ollaan taas yhdessä luovia ja käytetään palveluita jotka nostavat elämänlaatua.

Olisiko tässä mitään järkeä?

There is no business like no business.

Anders Westerholm, yrittäjä
We Are Group we-are.fi
Story Restaurants story-restaurants.fi

Uutuuksia aamuihin!

Storyn aamiaismenu päivittyy syksyn satoon ensi maanantaina 14.9! Luvassa on mm. herkullinen vispipuuro kauden puolukoista ja pannareita syksyn omenoilla. Myös klassikot kuten avokado- ja munakokkelitoast kokevat syyspäivityksen ja uudet leivät höystetään kesän säilötyillä vihreillä tomaateilla ja kauden sienillä!

Tervetuloa herkuttelemaan alla olevalla uudella aamiais- ja brunssimenulla 14.9 alkaen ma-pe 8-10.30 Vanhan Kauppahallin Storyyn ja la koko päivän Kampin, Triplan ja Kauppahallin Storyihin! 

Egg Benedicts 11,90,-

CLASSIC BENEDICT (L)

Englannin pekonia (Fin),  hollandaisekastiketta ja englantilainen muffinileipä

English bacon (Fin), hollandaise sauce and english muffin bread

NORDIC BENEDICT (L)

Kylmäsavulohta, pinaattia, hollandaisekastiketta ja englantilainen muffinileipä

Cold smoked salmon with spinach, hollandaise sauce and english muffin bread

Omelettes 11,90,- 

SERRANO HAM OMELETTE (L, G)

Serranonkinkkua, parmesanjuustoa ja pinjansiemeniä

Serrano ham with parmesan cheese and pine kernels

AVOCADO OMELETTE (L, G)

Murskattua avokadoa, paahdettuja tomaatteja  ja Storyn dukkah

Smashed avocado with roasted tomatoes and dukkah a’la Story

***UPGRADE*** 

+3,00

Pekoni /  BaconAvokado / Avocado

Uppomuna / Poached egg

Paistettu muna / Fried egg

Sourdough Toasts 9,90,-

Sourdough toasts 9,90,-

Saatavilla gluteenittomana / Available gluten free

SCRAMBLED TOAST (L)

Munakokkelia, metsäsieniä ja pikkelöityjä jalapenoja

Scrambled eggs, forest mushrooms and pickled jalapenos

AVOCADO TOAST (L, saa Veg)

Avokadoa, säilöttyjä vihreitä  tomaatteja ja fetajuustoa

(Fetajuusto korvattavissa grillatulla broccolinilla)

Avocado, preserved green tomatoes and feta cheese

(Feta cheese replacable with grilled broccolini)

Breakfast Bowls

YOGHURT & STORY GRANOLA (L, G, INCL NUTS) 5,90,-

Luonnonjugurttia, Storyn granolaa ja mustikkahilloa

Natural yoghurt with house made granola and blueberry jam

OAT PORRIDGE (L) 5,90,-

Malmgårdin uunikaurapuuroa, omenakompottia ja paahdettuja kurpitsansiemeniä

Oven porridge of locally farmed oats with apple compote and roasted pumpkin seeds

“VISPIPUURO” (Veg) 5,90,-

Puolukkavispipuuroa, mallasleipä muru ja vaniljakastiketta

Whipped porridge with lingonberries and vanilla sauce

FRESH PORRIDGE (Veg, G) 4,90,-

Storyn tuorepuuroa, tyrniä ja cashewpähkinä-tahinia

Overnight oats, seabuckthorn and cashew tahini

SWEETS 

AMERICAN PANCAKES (L, G) 8,90,-

Amerikkalaisia pannukakkuja, omenakompottia ja Storyn vaniljajäätelöä

American pancakes, apple compote and house made vanilla ice cream

Rapujuhlat Vanhalla Kauppahallilla

Helan går! Viime lauantaina seitseman hengen ystäväporukka kokoontui Vanhan Kauppahallin Storyssa syömään rapuja ja laulamaan Helan gåria.

RAPUJUHLAMENU

Alkuun
10kpl Kotimaisia täplärapuja 70,- / hlö
Tai
10kpl Kotimaisia jokirapuja 90,- /hlö
Sisältää Juureen leivottua paahtoleipää, voita ja kruunutilliä

Päälle
Haudutettua kuhaa, hummeriravioli ja kermaista hummerikastiketta (L)

Jälkeen
Tähtianiksella maustettu maitosuklaapannacotta ja kirsikkajäätelöä (L,G)

Ravut valintanne mukaan, pääruoka+jälkiruoka: 39,-

Jos kiinnostuit häiden, juhlien tai illallisen järjestämisestä Storyssa, laita viestiä contact@story-restaurants.fi tai jätä kysely alla olevasta linkistä.

LUE LISÄÄ YKSITYISTILAISUUKSISTA

Mäntymäen luomutila

Storyn aamiaistuotteiden kananmunat tulevat meille Mäntymäen luomutilalta Hyvinkäältä, jossa kanoista pidetään erityisen hyvää huolta. Ainoana kanalana Suomessa Mäntymäen kanat pääsevät ulkoilemaan ympäri vuoden! Kanojen rehuvilja tulee omalta pellolta, jolloin laatu ja alkuperä tunnetaan. Myös toimitusketjusta on haluttu tehdä mahdollisimman ekologinen – tila toimittaa enintään 60km päähän ja toimituksen tapahtuvat biokaasuautolla.

Kävimme helmikuisena pakkapäivänä retkellä Markuksen, Jennin ja Mikon kanssa Mäntymäellä tutustumassa tarkemmin tilan toimintaan tilan emännän Virva Latostenmaan vieraana. Tässä postauksessa kuvia ja tarinaa Mäntymäen luomutilasta:

Mäntymäen luomutila sijaitsee Hyvinkään Palopurolla, jossa myös muita luomutiloja. Pariskunnan pyörittämä perheyritys aloitti toimintansa loppuvuodesta 2015 ja ensimmäiset kanat tulivat jouluviikolla 2015.

Mäntymäen luomutilalla asustaa kaksi kanaparvea, joista kummankin on 2700 kanaa ja muutama kukko. Kanala on pieni Suomen mittakaavassa. Mäntymäellä kanat saavat ainoana kanalana suomessa ulkoilla ympäri vuoden – ulkoilu tapahtuu kaikkina vuodenaikoina talvitarhassa ja kesäkaudella suuressa ulkotarhassa.

Mäntymäen tila toimittaa munia enintään 60 km päähän tilalta, jotta munat saadaan tuoreena asiakkaille ja ympäristörasitus vähäisempää. Munia löytyy muutamista K-kaupooista ja REKO-lähiruokarenkaalta. Mäntymäen tilakauppa on auki lauantaisin klo 10-13 ja samalla on mahdollisuus seurata kanoja ulkoilemassa ympäri vuoden.

Mäntymäen luomutila on omavarainen tila. Rehuvilja tulee pääosin omilta pelloilta ja kananlanta käytetään peltojen ravinteeksi. Näin rehuviljan laatu ja alkuperä tunnetaan. Tilan peltoja viljelee naapuritilan isäntä, Markus Eerola, joka on valittu sekä Suomen että koko Itämeren alueen ympäristöystävällisimmäksi viljelijäksi vuonna 2015. Kanalan oma hakelämpökeskus antaa kaiken tarvittavan lämmön kanalaan. Naapuritilalla toimii biokaasulaitos, jossa tuotetaan biokaasua ajoneuvoihin kanan- ja hevosenlannasta sekä nurmesta – Mäntymäen Luomutilan auto kulkee tällä biokaasulla ja kuljettaa sillä munat kauppoihin ja ravintoloihin.

Mäntymäen Luomu+ tarkoittaa, että tilamme on sitoutunut valvottuihin luomutuotannon ehtoihin ja että näiden viranomaisvaatimusten lisäksi pyrimme edistämään eläinten ja ympäristön hyvinvointia tavallista enemmän erilaisin tavoin. Tarjoamme paremmat ulkoilumahdollisuudet kanoille kun luomutilan todellisuudessa tarvitsisi. Mäntymäen tila ainoa kanala Suomessa, jossa kanat pääsevät ulkoilemaan ympäri vuoden.

Munintansa lopettaneet luomukanat käytetään tilan oman luomukanaliemen valmistukseen. Yleensä munintakanoja ei teurasteta syötäväksi vaan ne saattavat päätyä biojätteeksi tai rehuksi, joten Mäntymäellä haluttiin tehdä asiat toisin. 

Mäntymäen tilan historia

Mäntymäen luomutila sijaitsee Palopuron kylällä Hyvinkäällä keskellä kaunista suomalaista maaseutua. Tila on ollut Latostenmaan suvussa jo vuodesta 1879, ja tilasta kantaa vastuuta nyt jo viides sukupolvi. Tilan historia ulottuu kuitenkin kauemmaksi ajassa. Tilan juuret ovat vuodessa 1749, jolloin Isonjaon seurauksena silloisen Nukarin ratsutilan maista erotettiin kuusi uudistilaa, joista yksi oli Tallbacka, ja joka myöhemmin siis sai suomenkielisen nimen Mäntymäki. Nämä uudistilat olivat valtiolle kuuluvia kruununtiloja, joka siihen aikaan tarkoitti, että tilaa viljelevä sai siihen vain käyttöoikeuden.

Mäntymäen tilan osti nykyisen suvun omistukseen Eric Aleksander Eriksson, jolta tila periytyi hänen tyttärelleen Maria Aleksandralle ja hänen velipuolelleen Aleksanderille. Velipuolen kuoltua nuorena tila jäi yksin 24-vuotiaan Marian nimiin. Maria oli nykyisen isännän, Eero Latostenmaan, isoäiti. Marian poika Martti raivasi tilan maille lisää peltoa apunaan vankat suomenhevoset, ja tilalla harjoitettiin ajan tavan mukaan monipuolisesti peltoviljelyä sekä karja- ja metsätaloutta. Nykyisin Mäntymäen luomutilalla kasvatetaan luomukanoja ja tuotetaan luomukananmunia. Kanojen rehuvilja tulee tilan omilta luomupelloilta, ja tilalla panostetaan kanojen hyvinvointiin ja laatuun kaikessa toiminnassa ympäristö huomioon ottaen.

Lue lisää Mäntymäestä: www.mantymaen.fi ja www.facebook.com/mantymaen ja instagram @mantymaen_luomutila